Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Myskväll med champagne & räkor

Myskväll med champagne & räkor

Hej raringar

Hoppas att ni haft en härlig lördag. Jag har tvättat och plockat undan det sista här hemma. Men idag kan jag äntligen säga att allt är fixat. Sköt att rensa undan här hemma och gör iordning. Har tidigare tryckt in allt i garderoberna för att sedan rensa undan. Men idag fixade jag allt.

Igår kväll åkte jag hem till Maria för myskväll med Champagne & räkor. Vi hade en super mysig kväll.

Snacks ock rosebubbel från Jaume Serra, en rosé Cava som är super god. Passar helt perfekt både att dricka för sig själv men också till räkor. Maria och jag är riktiga livsnjutare.
Såklart åt vi räkor.

Åkte iväg och storhandlade inför kvällens Tacos middag med mina systrar och deras respektive. Fick hjälp med att hänga upp spegel och hyllor och sedan passade vi på att ha en trevlig kväll. Fullt med skratt och massor av godsaker. Livet är så himla kort och man får verkligen passa på att njuta. Det är precis vad detta året kommer vara för mig. Man får också göra det bästa av situationen trots omständigheterna. Nej man kanske inte kan gå ut på samma sätt men då får man träffas men dom närstående hemma.

Nu har alla gått hem och jag har passat på att plocka undan här hemma. Ska kolla på film och sedan blir det läggdags.

God Natt

Tacos mys och kvällens dukning.
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Ida
  12 januari, 2021 / 7:03 e m

  Hej!
  Har du fått tillbaka ditt smaksinne?

  • Anna
   Författare
   12 januari, 2021 / 9:13 e m

   Hej.

   Ja min smak och lukt är tillbaka men det tog en tid, kanske 3 veckor innan jag fick tillbaka den.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?