Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Nå ditt mål – Modifast

I samarbete med Modifast.se

Har ni hört talas om Modifast? Ska berätta lite kort om dom. Modifast fokus ligger på viktminskning, viktkontroll och välmående. Dom har ett flertal produkter som du som konsument kan handla och använda för att få kontroll. Dom har även samarbete med vården och flera kliniker, när det gäller klinisk överviktsbehandling såväl som forskning runt behandling av fetma och övervikt.

Jag själv har alltid kämpat med min vikt och haft extremt mycket problem att gå ner i vikt. Efter min första graviditet gick jag upp 31kg och kämpade med att bli av med dom kilona. Jag lyckades gå ner en del men sedan hade jag kvar ca 10 kg som jag aldrig lyckats gå ner.

Jag blir väldigt nyfiken på att prova Modifast produkter då de har allt från gröt till recept och bars. Några produkter som jag själv blir otroligt nyfiken på och som endast går att få tag på deras hemsida, är Curry-nudelsoppan och gröten. Är man sugen på att handla hem produkter från Modifast ska man tänka på att deras återförsäljare inte har alla produkter utan vissa produkter kan du endast köpa på deras hemsida. Så kika extra på hemsidan innan.

Vilken är din målsättning?

Först och främst ska man sätta sig ner och tänka ut, vilken är min målsättning. Hur Modifast kan hjälpa dig beror helt och hållet på vilken målsättning du har när det gäller din vikt. Är det viktminskning, viktkontroll eller välmående du är ute efter. Olika produkter och tillvägagångssätt passar olika bra i olika situationer. Och tänk på att när du väl sätter upp ett mål och bestämmer dig, så gör det till 100% inte halvdant. Jag vet själv hur det är, är man inte 100% bestämd och har ett mål så tappar man det efter ett tag. Allt handlar om din vilja och vad du är villig att satsa.

 


Looking for Something?