Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Något jag aldrig tidigare pratat om

Något jag aldrig tidigare pratat om.

Ni kommer att få följa med mig på min resa till en hälsosammare kropp. När jag blev gravid med Valentino gick jag upp 28 kg och det är alldeles för mycket. Då hade jag inte ens gått ner alla mammakilon efter Matteo. Efter gravideten gick jag ner 14 kg rätt snabbt. Sen så stannade det till.

Resan till en hälsosammare kropp kommer alltså inte vara någon form av hetsbantning eller bantning överhuvudtaget. Utan hälsosam viktnedgång.

Jag har aldrig tidigare publicerat min vikt offentligt, men eftersom detta kommer vara en resa ni kommer få följa med på. Så kommer jag att skriva ut min start vikt samt att jag varje tisdag kommer väga mig och uppdatera vikten. Många tänker säkert med det är ju inga problem varför skulle det vara jobbigt. Men alla är vi olika och för mig är det rätt jobbigt att prata om det. Någonstans innerst inne i huvudet står det en jävel och skriker men tänk så misslyckas du. Men jag ger mig inte!

Personlig tränare.

Jag bestämde mig för att ta hjälp av en PT, vilket jag också gjorde. Jag tog kontakt med PT Gabi i Malmö. En otroligt grym personlig tränare som dessutom är kvinna själv och har koll på kvinnokroppen. Känner mig sjukt peppad då jag aldrig tidigare tagit hjälp av en personlig tränare.

Vårt första möte handlade om att vi bland annat skulle göra en BIA mätning. Jag kommer berättande mer om detta i ett inlägg imorgon. Man mäter alltså hur mycket fett, muskler och vatten kroppen innehåller. Detta resultat kommer jag också visa er efter ca 1,5 månad. Vi mätte mig också med måttband, samt att vi tog foto.

För mig har vikten alltid varit ett “problem” och jag har alltid fått tänka på vad jag stoppar i mig. Jag har slarvat med maten. Gabi har gjort ett kostschema till mig och man kan väl säga att jag ätit väldigt fel.

För att inte riskera att detta inlägg blir en novell så avslutar jag det här. Ni kommer kommer även kunna följa min resa på Instagram Stories @annamatkovich. Följ även Gabi för att få daglig inspiration till träning och mat @ptgabi.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?