Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

När Date Night inte ,,,

När Date Night inte går som planerat ,,,

Hej raringar

Har precis kommit från gymmet och passat på att äta. Kollat igenom mailen lite snabbt och ska snart hämta Matteo på föris. Alltså tiden går verkligen så snabbt och man får lägga in växeln om man ska hinna med allt. Imorse när jag lämna av Matteo så passade jag på att åka till gymmet med Valentino. Skönt att ha träningen klar.

Jag har blivit inspirerad av Maria, hon och hennes man kör Date Night en gång i veckan. Så jag tog till idén att vi också ska köra på den. Behöver inte vara något märkvärdigt, bara så att man har 1 dag i veckan där man gör något extra. Kan vara allt från att köpa med något nytt vin hem och sitta i soffan till att ta en promenad eller gå ut och käka tillsammans. Men iallafall, igår var vår första Date Night som inte riktigt gick som planerat. Vi hade lagt barnen och satt oss i soffan med lite plockmat. Valentino vaknade och hade magknip så han började gnälla och gråta. Strax efter vaknar Matteo och har massa mardrömmar så G får gå in till honom.

Efter en tid när vi lyckats lugna barnen och lagt dom igen så blev klockan så mycket att vi båda två var så trötta att det blev sängen direkt. Vad ska man säga, föräldraskap i ett nötskal. Vi får köra ett nytt försök. Det är verkligen inte lätt att hitta tid för varandra när man har två små barn, man jobbar, och massa andra aktiviteter.

Brukar ni köra någon form av date nights?

Följ:
Dela inlägget

3 Kommentarer

 1. Anna Waldén
  8 januari, 2020 / 5:05 e m

  Jag å min man brukar ta ngn helgdag å ha myskväll å det brukar fungera. Viktigt att intw glömma bort varandra i småbarnslivet.

 2. Vivi
  9 januari, 2020 / 10:58 f m

  Kan du inte länka eller skriva vad det är du har på dig från Gucci? Ser ej om det är en tröja, poncho eller sjal? Hursom, den är TO DIE FOR! Puss Vivi

  • Anna
   Författare
   9 januari, 2020 / 4:01 e m

   Hej Vivi.

   Det är faktiskt inte Gucci utan den likar väldigt mycket. Den kommer från Styleleve och är en poncho, dock är den helt slut tyvärr.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?