Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

När det bli för mycket …

När det blir för mycket…

Hej raringar.

Ni är några som efterlyser mer vardagliga inlägg så jag lovar att bli mycket bättre på det. Ibland får man bloggtorka och inte riktigt vet vad jag ska skriva om.

Måste ärligt talat säga att det var länge sen jag var så utsliten som idag. Herregud vad födelsedagshelgen tagit kål på mig. Känner mig helt slut och har druckit så mycket kaffe idag. 

Inte nog med att jag är galet trött, så har typ allt strulat idag. Precis allt. Börja med att datorn inte ville kopplas upp till skärmarna och vi höll på i flera timmar. När vi väl fixa detta så kunde jag inte skriva ut. När det var fixat så klyddade frankeringsmaskinen och jag kom ifrån jobb 30 minuter senare än vanligt. Alltså kan det strula mer än vad det gjorde idag. Blev för mycket med all teknisk strul idag.

Men jag känner mig sjukt effektiv och har till och med hunnit med ett pass på gymmet. Måste verkligen komma tillbaka till rutinerna kring träning.

När det bli för mycket ... ​
Dagens träningslook och jag passar även på att inviga mina nya träningsbyxor. Alltså det är lite extra kul att träna med nya träningskläder.
När det bli för mycket ... ​
Dagens outfit.
Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. Anonym
  21 september, 2020 / 9:48 e m

  Du får lära dig reklammärka dina inlägg. Din väninna på krämhudvårsstudio vill säkert inte åka dit pga din slarv.

  • Anna
   Författare
   21 september, 2020 / 9:51 e m

   Lilla gumman du måste helt ärligt ha väldigt väldigt dålig syn. Synsam har säkert något erbjudande, ska se om jag hittar och kan tipsa dig med länk 😉 Men om du tittar längst upp i stories på vänster sida så ser du faktiskt att det stå betalt samarbete. Elle kanske dags för en synundersökning 😉 I all välmening så tycker jag faktiskt otroligt synd om dig som lagt ner så mycket tid på att jag inte reklammarkerar när jag faktiskt gjort det och du missat det 😉

 2. 22 september, 2020 / 10:46 f m

  Jag har också jobbigt nu och är lite sliten och jag kommer heller inte alltid på vad jag ska skriva och det blir bara jobbigt. Snygg koftan är

  • Anna
   Författare
   22 september, 2020 / 11:18 f m

   Tack ? Ja men man har sådana perioder ibland

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?