Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
20   97
29   171
23   226
48   303
56   322

När jag bestämmer mig!

När jag bestämmer mig!

Hej raringar.

Barnen sover och jag passar på att ha lite egentid. Netflix och vatten med citron. Nu när jag är igång med träningen så passar jag på att vara nyttig också. Det hör liksom ihop, träna och hålla sig till nyttigheter. Känns så skönt att vara igång med träningen. Speciellt när man jobbar hemifrån. Har saknat att röra på mig och göra slut på min energi. Jag har dessutom kommit igång med joggningen vilket känns riktigt skönt. Jobbigt men utmanade. Nu ska jag bara se till att hålla det också.

Idag tränade jag tidigt på morgonen. Jag är inte en morgonmänniska, speciellt inte när det kommer till träningen. Men vet ni vad? Jag har ärligt talat bestämt mig. Nu ska jag bara göra det, då gör jag det. Inte tänka så mycket. Har jag träning tidigt på morgonen så gör jag det. Så otroligt skönt att ha träningen gjort innan jobb, speciellt när man sedan sitter hela dagen.

När jag bestämmer mig! ​

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?