Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   181
56   259
32   220
51   275
39   281

När jag bestämmer mig!

När jag bestämmer mig!

Hej raringar.

Barnen sover och jag passar på att ha lite egentid. Netflix och vatten med citron. Nu när jag är igång med träningen så passar jag på att vara nyttig också. Det hör liksom ihop, träna och hålla sig till nyttigheter. Känns så skönt att vara igång med träningen. Speciellt när man jobbar hemifrån. Har saknat att röra på mig och göra slut på min energi. Jag har dessutom kommit igång med joggningen vilket känns riktigt skönt. Jobbigt men utmanade. Nu ska jag bara se till att hålla det också.

Idag tränade jag tidigt på morgonen. Jag är inte en morgonmänniska, speciellt inte när det kommer till träningen. Men vet ni vad? Jag har ärligt talat bestämt mig. Nu ska jag bara göra det, då gör jag det. Inte tänka så mycket. Har jag träning tidigt på morgonen så gör jag det. Så otroligt skönt att ha träningen gjort innan jobb, speciellt när man sedan sitter hela dagen.

När jag bestämmer mig! ​

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?