Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

När livet bara …

När livet bara …

Hörni sorry för den dåliga uppdateringen men jag har verkligen haft fullt upp. Fyyy alltså man glömmer hur jobbigt det är med flytt och hur mycket det finns att göra. Men snart så är allt i sin ordning. Igår var jag i huset och rensade ut dom tyngsta grejerna och körde en massa skräp. Alltså känner mig så trött och utmattad. Så fort allt detta med flytt är över blir det SPA. Har ont i varje kroppsdel och träningsvärk på ställen jag inte visste fanns 😂

Men på fredag ska huset överlämnas till dom nya köparna och idag var det flyttstädning. Så det går iallafall framåt. Mycket på en gång som ska fixas och jag försöker verkligen utnyttja varje minut.

Idag kom mina killar så vi har varit iväg en sväng förbi Vellingeblomman. Vi körde dit och dubbelkolla så där inte var mycket folk och till min förvåning så var där knappt någon. Så vi tog en runda och köpte med lite blommor och ljus.

När livet bara ...
Min stora kille ville inte vara med på bild så det får bli den lilla. Vi bor ju 300 meter från mormor och morfar och passar på att åka och fika hos dom. Lyxigt att bo så nära mamma måste jag säga. Hon skriver nästan varje dag att hon gjort mat om jag ska komma över. Lyx ❤️ Min fina mamma, är så glad hon känner sig bättre. Dock är hon fortfarande väldigt yr och kan knappt gå. Hon kör inte alls bil för det går inte. Så jag hoppas yrseln går över på henne.
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?