Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

När motivationen sviker en

Hej fina ni

Idag mötte jag upp mina underbara vänner och bebisar för en fika på mobilia, vi har inte träffats på några dagar så vi hade en hel del att ta igen. Känns så himla underbart att ha sina närmaste vänner mammalediga samtidigt som en själv 😀 Tack mina underbaraste för en jätte trevlig fika och den fina presenten 😀 Ni känner mig alldeles för bra, lovar att visa upp den snart. 

A special kind of love (K)

 
Har känt mig sjukt seg denna veckan, huvudvärk, yrsel och trötthelt. Det i sin tur har gjort att jag tränat dåligt denna veckan, känns som att motivationen håller på att svika mig. Har sagt till Emmsan att hon måste pusha mig, nu tränar även Rasha med oss och jag känner att jag behöver en extra push för att ta mig till träningen. Uch känner verkligen att jag måste hålla igång och inte tappa det för jag vet hur besviken jag blir. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?