Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
16   204
32   379
9   381
23   396
18   359

Nästa Stopp – Köpenhamn

Nästa Stopp – Köpenhamn.

Hej raringar.

Värkarna har avtagit så jag passar på att joina mannen till Köpenhamn. Han ska fixa lite grejer där och vi ska passa på att ta en runda, när vi ändå är i Köpenhamn. Jag känner mig så uttråkad och rastlös och har svårt att bara sitta hemma och vila. Hade mina värkar inte kommit och gått, så hade jag föreslagit att vi tar en trip till Legoland. Men jag är lite rädd för att värkarna kommer igång och jag börjar föda. Så jag får hålla mig nära Sveriges gränser.

Ikväll väntar en dejt med Maria, det var ett tag sen vi sågs så det ska bli super kul. Vi har så mycket att prata om.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?