Shoppa min stil

no products
5   123
21   174
17   248
23   275
28   340

Nästan som Reality Show

Nästan som Reality Show

Alltså herregud vilken dag jag har haft idag, trodde en stund att jag skulle föda idag. Nä men skämt och sido.

Mus incidenten.

Morgonen började 06.00 när mannen stiger in i sovrummet och bara – älskling få inte panik nu, men där är en mus i badrummet. Jag har stängt dörren till badrummet så den inte kommer ut. Jag får världens panik och kan inte somna om. Tänker i mitt huvud att det är ju helt omöjligt. Jag traskar ner till badrummet och öppnar dörren. Japp och där är den, uppe bland alla grejer. Vet knappt hur jag fick ut den ur vårt hem. Men jag tror att hela grannskapet hörde mig så många gånger som jag skrek. Uch fy fan vad äckligt. Jag ryser i hela kroppen bara jag tänker på det. Har sanerat hela hemmet med desinfektion.

Inlåsta.

Sen skulle jag möta upp Anna för en fika och runda på stan. Men jag var helt slutkörd och fick avboka. När mannen kom hem från jobb lyckades jag övertala honom att vi ska åka till grusterminalen. Vi behövde handla det sista till vår framsida. Det skulle gå riktigt snabbt och det var inte mycket vi behövde. Vi kom strax innan dom stängde men enligt säljaren var det inga problem. Han skulle stänga och vi kunde gå ut och lasta på det vi köpt. Det slutade med att när vi skulle köra ut så var grinden stängd och säljaren fanns ingenstans. Efter 1 timme och 40 minuter, inlåsta i en grusterminal så lyckades vi efter lite detektivarbete komma fram till någon som hjälpte oss ut. Jag blev sjukt kissig 3 gånger och fick gömma mig mitt bland alla grejer och kissa. Hoppas dom inte hade övervakningskameror.

Vilken dag, för er som är nyfikna så finns allt såklart dokumenterat på Instagram Stories @annamatkovich.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?