Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Natura Bissé Diamond Cocoon -Kräm Hudvårdsstudio

I samarbete med Kräm Hudvårdsstudio.

Jag har hittat ett hudvårdsmärke som jag är helt förälskad i, nämligen Natura Bissé. Jag fick Natura Bissé introducerat hos tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio för några månader sen. Nu har jag kört dom i några månader och jag älskar produkterna.

Diamond Cocoon

Nu senast har jag testat Natura Bissé Diamond Cocoon serien. Som jag tycker passar min hud extremt bra. Denna serien är verkligen lyxig och ger den där extra glowen.

Rengöringen Diamond Cocoon Daily är helt magisk. Den rengör på djupet och tar även bort make up ordentligt. Det bästa är att huden känns så len och återfuktad efteråt.

Sen har vi Diamond Cocoon Hydrating Essence. Detta är ett ansiktsvatten och serum i ett. När man har rengjort dessa två stegen så känns huden helt fantastisk. Jag som i vanliga fall är extremt torr hade “nästan” inte behövt använda ett kräm efteråt. Huden får en sådan fin glow.

I denna serien finns även en helt magisk ansiktskräm och ögonkräm som innehåller pigment som smälter in i alla hudtyper. Natura Bissé Diamond Cocoon Sheer Creme och Natura Bissé Diamond Cocoon Sheer Eye . Krämen är väldigt dryg och jag applicera den på morgonen. På kvällen använder jag en annan kräm. Eftersom jag inte använder foundation så tycker jag denna är helt perfekt. Samtidigt som den återfuktar huden så ger den en perfekt färg i ansiktet och jämnar ut huden. När jag har applicerat dessa två så känns huden så magisk och man får en helt fantastisk glow. Jag spelade in en storie på Instagram där man till och med kan se vilken lyster huden får. Även på bilden nedan använder jag denna serien, vilket lyster min hud har.

Jag är verkligen helt såld på Diamond Cocoon serien. Det är först när man provat hudvårdsmärket Natura Bissé som man förstår sig på lyxig hudvård.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?