Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Natura Bissè Diamond Cocoon Sheer

Reklam för Kräm Hudvårdsstudio.

Nu är det några månader som jag använt Natura Bissè Diamond Cocoon Sheer dagkräm och ögonkräm. Och jag måste ärligt talat säga att den här serien är helt magisk för min hud. Men för er som missat så är Diamond Cocoon Sheer serien en färgad dagkräm och ögonkräm. Som innehåller pigment som smälter in med olika hudtyper för att jämna ut hudtonen, reducera brister i hyn och ger huden en otroligt fin glow. JAG ÄLSKAR DESSA PRODUKTER.

Jag får extremt mycket fukt till min hud som för övrigt är väldigt torr och fukt är alltid ett problem. Det bästa av allt är att krämen innehåller SPF 30. Och eftersom jag får en super fin färg så använder jag varken solskydd eller foundation när jag använder krämen. Ibland kan jag ta foundation på ex näsan och hakan.

Ni hittar dagkrämen HÄR och ögonkrämen HÄR.

Natura Bissè Diamond Cocoon Sheer
Bjuder på denna bilden. Har varken filter eller smink. Fransar kan väl inte räknas som smink. Men på bilden ovan har jag applicerat Natura Bissè Diamond Cocoon Sheer dagkräm och ögonkräm. Älskar den glowen min torra hud får.
Natura Bissè Diamond Cocoon Sheer
Jag använder alltid en liten spade (heter det ens så) när jag tar ut kräm. Detta också för att det inte ska samlas en massa bakterier i krämen.
På bilden ovan har jag gjort en Oscarsgala behandling hos Kräm Hudvårdsstudio.

Jag går till Kräm Hudvårsstudio och göra mina behandlingar. Vill ni läsa mer om vilka behandlingar jag gjort så läs HÄR.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?