Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
35   218
17   192
24   294
34   300
18   293

Natura Bissé Essential Shock Intense ansiktskräm

Reklam för Kräm Hudvårdsstudio.

Det går verkligen inte att missa min kärlek till hudvård och att ta hand om min hud. Min hud är väldigt torr så jag behöver extremt mycket fukt. Jag har alltid haft ett intresse när det kommer till hudvård.

Natura Bissé


För några veckor sen fick jag testa Natura Bissé Essential Shock Intense ansiktskräm. Den har verkligen varit en räddare i nöden under dom här kalla veckorna. Eftersom krämen är så ”fyllig” så räcker det att man tar en pytte liten klick till hela ansiktet. Det känns som att Natura Bissé Essential Shock Intense krämen är den perfekta vinterkrämen för min hud. När jag masserar in huden på krämen så känns den väldigt fyllig/fet på huden fast på ett positivt sätt.

Förutom att den ger otroligt mycket fukt så har den en anti-rynk och uppstramande verkan. Efter 30 börjar jag tänka på krämer med anti-rynk verkan. Varför inte börja i förebyggande syfte.

Natura Bissé Essential Shock Intense ansiktskräm

Aminosyror av kollagen och elastin regenererar huden och reducerar fina linjer och rynkor. Korrigerar hudens torrhet med en otrolig effektivitet.

Natura Bissé Essential Shock Intense ansiktskräm
Som jag skrev tidigare så räcker det att man tar en liten klick. Även fastän man tänker att man ska ta mer kräm så tar huden inte åt sig det eftersom huden behöver inte överflödet av kräm.

Jag är så otroligt glad över tjejerna på Kräm hudvårdsstudio dom är så himla duktiga. Så fort det är något med min hud hör jag av mig till tjejerna. Och eftersom jag gått till Terese nu i några år så vet hon precis vad min hud behöver och vilka produkter jag ska använda.

Jag fick även märket Natura Bissé introducerat av tjejerna på Kräm Hudvårdsstudio och jag måste säga att produkterna är rena lyxen för huden. Dofterna på produkterna är också helt fantastiska. Man måste själv testa och lukta produkterna, då förstår ni vad jag menar.

Följ:

2 Kommentarer

 1. 4 mars, 2020 / 10:36 f m

  Härligt att hitta sin favoritkräm och bästa sättet att använda den på.

  • Anna
   Författare
   4 mars, 2020 / 11:34 f m

   Eller hur, finns inget bättre än när man hittar rätt produkterz

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?