Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Natura Bisse Glyco Extreme Peel

Natura Bisse Glyco Extreme Peel

Nu var det ett tag sen jag skrev om hudvård. Men som ni vet så älskar jag hudvård och testa olika produkter. Däremot har jag alltid varit noga med att ta hand om min hud. Både när det kommer till att skämma bort huden med bra produkter men också noga med att aldrig lägga mig med smink. Eller använda produkter som inte passar min hud.

Natura Bisse Glyco Extreme Peel.

Men produkten som jag kommer skriva om idag är en av dom bästa produkterna jag har testat. Den här produkten gör magi med huden. För en tid sen fick jag en liten prov av min hudterapeut på Kräm Hudvårdsstudio. Jag blev helt förälskad i den DIREKT. Natura Bisse Glyco Extreme Peel är en peeling som man lägger som en ansiktsmask. Ni hittar den på Kräm Hudvårdsstudios webshop, HÄR. Så man ska inte gnugga huden som man gör med en vanlig peeling. Utan denna jobbar direkt på huden.

Man kan utan tvekan se synlig resultat direkt. Man får en så fin glow och huden ser så fin och fast ut. Jag minns en gång att jag ringde min syster facetime efter att jag precis tvättat av den. Minns att hon frågade mig vad jag gjort med min hud och att den ser så slät ut. Produkten har en förnyande och föryngrande effekt. Den jobbar effektivt med rynkor.

När du har den i ansiktet så känner man små stickning över hela huden. Man får också en känsla av att det går små kryp på ansiktet. Jag upplever också en lätt rodnad på ställen där min hud är extra torr men det försvinner lika snabbt.

För mig är det vardagslyx att lägga mig i badkaret och lägga på en lyxig ansiktsmask. Jag tror att det är så viktigt att vi kvinnor faktiskt unnar oss och tänker på oss själva. Alla har vi olika behov av innebörden ”unna sig” och du ska ta det som känna bäst för dig. Men glöm inte bort dig själv.

Natura Bisse Glyco Extreme Peel ​
Natura Bisse Glyco Extreme Peel
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?