Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Naturlig kosttillskott och egenvård

I samarbete med Octean.se.

Octean är ett företag med 40 års erfarenhet inom läkemedelsindustrin och egenvård. Dom flesta av Octeans produkter kännetecknas av snabba och långvariga resultat samtidigt som de alltid är naturliga och skonsamma. Produkterna har utvecklats i nära dialog med kunder, erfarna apotekare och kemister samt företagets produktteam.

Känns verkligen som ett företag som vill involvera och ta till sig vad kunderna tycker. Enligt mig är det en riktigt bra utveckling eftersom kunder är alltid ärliga och super bra sätt att samla information.

Ingen har missat att jag älskar skönhet och för mig är skönhet inifrån lika viktigt som skönhet utifrån.

Produkter.

Här nedan är några produkter från Octean som jag är otroligt nyfiken på.

Original Silicea Beauty Shots.

Detta är ett naturligt kosttillskott som är 100% fritt från konserveringsmedel. Den har en snabb och positiv påverkan på hår, hud och naglar. Den ska ge tjockare och mer glansigt hår, en friskt hud och starkare naglar.

Detta är Beauty shots med fruktsmak med grapefrukt, fläder, svarta vinbär, jordgubbar och hallon. Man kan antingen ta den direkt eller mixa den i smoothien. Båda ger lika bra effekt.

Original Silicea kapslar.

Känner man att man inte vill ha shots utan hellre i kapsel form så har du Original Silicea i kapslar. Denna ger näring till hud och hår ända direkt från rötterna. Den är naturligt fri från konserveringsmedel, socker och gluten.

Silicea Mun herpes.

Idag bär tre av fem vuxna på herpesvirus utan att veta om det. Munherpes smittar via pussar eller kyssar. Herpes kan ge dig munsår och därför är det extra viktigt att du sköter om din hygien.

Silicea mun herpes gel ger dig lindring om du drabbats av munsår. Silicea mun herpes gel innehåller något som heter kiselsyra och det både påskyndar löneprocessen och verkar lindrande. Denna herpes gel är godkänd för utvärtes behandling av munsår.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?