Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

New beginning & Viktväktarna

Hej fina ni

Då startar vi upp denna måndagen med ett träningspass på Sats, förra veckan blev en riktig dålig träningsvecka. Har kännt mig sådär riktigt trött och omotiverad. Nu har jag med mig mina träningsbuddys så det peppar mig lite mer. Allting sitter i huvudet så det är bara att börja öva. 

Nu ska jag inte skylla på min lilla kille då han sover bra om nätterna, vaknar en gång för att äta och sen vaknar han på morgonen, äter och somnar om till 10. Men ändå har jag kännt mig sjukt trött.

Tänkte också jag skulle börja med Viktväktarna men har hört att dom ändrat system och att det strular hela tiden. Vilket gör att jag helt enkelt tappar lusten till VV, varför ändra något som funkar bra.

Bjuder på den nakna sanningen utan smink med filter haha annars hade mina påsar hängt ner till knäna, en trött mamma med sin lilla prins.

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. Katarina
  14 december, 2015 / 1:35 e m

  Så söta ni är 🙂 lillkillen har lika fina ögon som dig 😉 så stor han har blivit 🙂 ♡ du är vacker utan en massa smink 🙂 ♡

  • admin
   Författare
   14 december, 2015 / 7:41 e m

   Tack snälla 🙂 Ja han växer så det knakar.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?