Shoppa min stil

no products

Njuta till max

Hej fina ni

Vilken mysig ledighet vi har haft och jag har njutit till max och vilat ut, precis det jag behövt 😀 Mannen och jag är inte alls religiösa så påsken för oss är precis som vilken dag som helst bara att man umgås lite extra med nära och kära. Sen är det så mysigt att ha lite extra ledigt tid tillsammans, vilket vi saknar då vi jobbar om varandra, så när vi väl har ledig tid tillsammans tar vi vara på den tiden.

Idag är det tillbaka till verkligheten, iallafall halvt, ska jobba någon timme och sen ska jag iväg till Sats då jag bokat personlig tränare som ska hjälpa mig att komma igång med min gravid träning. Längtar 😀 Känner verkligen att jag behöver komma igång med träningen, har inte vågat ge mig på styrketräning då jag känner mig osäker på gravid övningar och vill inte göra fel. Ska skriva ihop ett inlägg och uppdatera er om min graviditet under dagen idag.

Mysig frukost 😀

DSC00748

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 6 april, 2015 / 2:35 e m

  Hej,
  Täbkte bara fråga har ni dragit några vinnare i Nespresso tävlingen?
  Ha en fin dag vackra kvinna 🙂

  • anna
   Författare
   6 april, 2015 / 4:41 e m

   Hej, ja vi har dragit vinnare och publicerat på hemsidan under artiklar samt på instagram och Facebook, vi ska se till att få fram den på framsidan med. 🙂 Önskar dig en super dupera dag med 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?