Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Not my kind of day 

Hallo fina ni

Tack för att ni kikar in på bloggen trots dålig uppdatering 🙂 

Idag känns inte alls som min dag, känner mig sjukt trött och hängig, känns som att jag har en förkylning på gång. Håller tummarna att det bara är tillfälligt, det sista min kropp behöver är en förkylning. Skulle möta upp Rasha i stan och hjälpa henne att handla grejer till hemmet men fick avboka då energin inte räcker till. Idag är det 14 dagar kvar till beräknad förlossning, håller tummar och tår på att vår lilla kille kikar ut i tid 😀 

Så fort jag får lite extra energi tänkte vi bädda lillens säng, vi har väntat med att bädda så det inte samlas damm. Har verkligen fått hålla mig då jag redan i förra veckan ville ge mig på bäddningen 🙂 

Lillkillen rör sig konstant i magen, på bilden nedan trycker han ut med rumpan och knäna så hela magen är sne.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?