Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Not my kind of day 

Hallo fina ni

Tack för att ni kikar in på bloggen trots dålig uppdatering 🙂 

Idag känns inte alls som min dag, känner mig sjukt trött och hängig, känns som att jag har en förkylning på gång. Håller tummarna att det bara är tillfälligt, det sista min kropp behöver är en förkylning. Skulle möta upp Rasha i stan och hjälpa henne att handla grejer till hemmet men fick avboka då energin inte räcker till. Idag är det 14 dagar kvar till beräknad förlossning, håller tummar och tår på att vår lilla kille kikar ut i tid 😀 

Så fort jag får lite extra energi tänkte vi bädda lillens säng, vi har väntat med att bädda så det inte samlas damm. Har verkligen fått hålla mig då jag redan i förra veckan ville ge mig på bäddningen 🙂 

Lillkillen rör sig konstant i magen, på bilden nedan trycker han ut med rumpan och knäna så hela magen är sne.  

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?