Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Not so lucky day

Hej darlings

Idag när jag stressa till bussen tappar jag mobilen i golvet och slår sönder skärmen på sidan, ja tack för den. Blev lite frustrerad när det precis hände men som mannen min brukar säga – skit i det, det är bara en materiell grej. Och så gick den frustrationen över 😀 

Idag står jobb på schemat och jag vill passa på att önska er en trevlig dag.

Pusselipuss

  

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?