Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Not without my lipstick @New In by Chanel & Dior

Jag älskar läppstift och går nästan aldrig ut utan målade läppar och minst ett läppstift. Tycker det är så himla snyggt med färg på läpparna och mitt senaste tillskott är från Chanel och Dior. Denna mamman behöver verkligen lite färg i vardagen, är jag hemma så springer jag runt i träningskläder om dagarna

Chanel Rouge Allure färg 136 & Dior Addict 334 

    
 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?