Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Not without my lipstick @New In by Chanel & Dior

Jag älskar läppstift och går nästan aldrig ut utan målade läppar och minst ett läppstift. Tycker det är så himla snyggt med färg på läpparna och mitt senaste tillskott är från Chanel och Dior. Denna mamman behöver verkligen lite färg i vardagen, är jag hemma så springer jag runt i träningskläder om dagarna

Chanel Rouge Allure färg 136 & Dior Addict 334 

    
 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?