Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Nu är det på allvar

Nu är det på allvar.

Jag har länge funderat på att skaffa mig en personlig tränare, men inte riktigt hittat rätt. Idag träffade jag nämligen Gabi som är personlig tränare i Malmö. Hon är kvinna och har själv fött barn och dessutom har många års erfarenhet. Vilket jag personligen tycker är extremt viktigt, en kvinna som förstår sig på kvinnokroppen. Hon är själv mamma och vet hur det är med småbarn och har den erfarenheten.

Som jag nämnde i ett annat inlägg så gick jag upp 26 kilo under min graviditet. Jag har nu 25 kilo att gå ner för att komma till min “normala” vikt. Detta är en långsiktig investering i mig själv. Detta är alltså ingen bantning jag kommer köra. Utan det kommer bli strikt kostschema med regelbunden träning.

Anledningen till varför jag valde en PT är för att jag har känt mig förvirrad både med maten men också på gymmet. När det kommer till maten så har man hört 100 olika saker vad man ska undvika och hur man ska göra. Samma sak med träningen. Jag går till gymmet och jag kör mina pass. Men jag har inte riktigt koll på vilka övningar jag ska göra på gymmet. Ni kanske känner igen er? En del av mig har känt att nu är du på gymmet och det är bra. Men vilka övningar ska jag köra, hur mycket styrketräning? Hur mycket cardio ska jag köra?

Ni kommer att få följa med mig på denna resa då jag kommer dela med mig av “nästan allt”. Mer spontana inlägg kommer jag dela med mig på Instagram Stories under träning och om framgången. Följ mig @annamatkovich och följ @ptgabi.

Ni får jätte gärna ge mig tips om det är något speciellt ni vill se eller läsa mer om.

Följ:

2 Kommentarer

 1. 29 oktober, 2019 / 5:55 e m

  Bra initiativ.
  Känns genomtänkt vilket ökar sannolikheten att bli framgångsrik.

  Lycka till!

 2. Emma
  29 oktober, 2019 / 10:00 e m

  Ser fram emot att följa din resa. Jag tycker det är kul med mycket bilder. Ett annat tips, uppdatera en gång i veckan med mått och vikt och vad du har gjort för att uppnå det målet.

  Lycka till.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?