Shoppa min stil

no products

Nu hoppas vi …

Nu hoppas vi …

Det var ett tag sen jag uppdaterade er kring Valentinos mjölkprotein allergi. Men han är allergisk och reagerar på minsta lilla mängd. För några veckor sen slutade jag amma honom då det bara blev för mycket. Så fort jag råkade få i mig lite mjölkprotein (nu pratar jag om vissa kryddor) så fick stackaren utslag och han klia och klia. Så jag bestämde mig för att sluta amma och ge ersättning istället. Jag hade väldigt mycket skuldkänslor att behöva sluta amma då jag ammade Matteo i 6 månader och Valentino fick knappt 4 månader. Sen tycker jag det är smidigt och mysigt med amning. Men aja nu fick det bli så.

Orolig och ledsen.

Jag fick utskrivet av läkaren Pepticate modersmjölksersättning för komjölksallergiska barn. Jag märkte snabbt att han blev orolig, hade ont i magen och skrek hysteriskt. Han bajsade inte utan vi fick använda pysventilen. Han är en extremt lugn bebis och är jätte nöjd i vanliga fall. Men han blev otroligt orolig av Pepticate. Från början tänkte jag att det är fullt normalt eftersom jag amma och sen gick över till ersättning. Vi fick till och med åka till akuten med honom då han inte bajsat på 3 dagar. Så läkarna gav honom medel för att tömma tarmarna.

Sen var det några på Instagram som tipsade mig om Neocate. Och man kan inget annat än att älska sociala medier. Så vi fick utskrivet Neocate för att testa och se hur han mår av den. Vi är inne på vår 2:a dag och han har under natten inte alls varit orolig utan sovit flera timmar i sträck. Bajsat extremt mycket och är en riktigt nöjd bebis. Gråter inte alls, förutom när han är hungrig.

Nu hoppas vi …

Så tack till er som tog er tiden att ge oss tipset. Nu hoppas vi bara att detta är en period och att det snart går över. Det är väldigt vanligt med komjölksallergi när dom är små men sedan så växer dom ifrån det. Så jag håller tummarna.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?