Shoppa min stil

no products
38   135
67   326
8   206
56   324
26   302

Ny favorit produkt- Carita rengöringsolja

Ny favorit produkt – Carita rengöringsolja. Den är perfekt för torr hud nu inför kylan.

I förra veckan var jag hos Terese på Kräm Hudvårdsstudio och fick en storstädning av huden. Jag har väldigt torr hud och det märker jag av extra mycket när kylan kommer. Jag använder Carita Lagoon serien som är för torr hud och produkterna passar min hud perfekt. Ska testa en kräm från Carita Lagoon serien som är för extra torr hud, men den kommer jag berätta mer om när jag testat den under en längre tid. Alltid lite lättare att kunna recensera en produkt när man testat den en längre tid.

Men jag fick introducerat en annan produkt som är en rengöringsolja från Carita. Jag var lite skeptisk från början eftersom rengöringsolja inte låter lockande. Det låter lite kladdigt och omständigt. Jag har testat den i några dagar nu och det är helt klart en ny favorit i mitt badrumsskåp. När jag tvättar rent mitt ansikte så stramar huden eftersom jag är torr. Men med rengöringsoljan så känns huden så himla bra. Känns som att oljan ger extra fukt till huden och inte torkar ut på samma sätt som gelén som jag använde innan.

Finns HÄR – 200 ml för 495:-. Den är otroligt dryg och man behöver inte mycket för att rengöra huden.

Ny favorit produkt- Carita rengöringsoljaNy favorit produkt- Carita rengöringsolja

Är ni intresserade att läsa inlägget Storstädning av huden på Kräm Hudvårdsstudio i Malmö.

På bilden ovan så ser ni en ansiktsmask, denna har jag ännu inte hunnit testa. Ser verkligen fram emot att se resultatet.

Mina inlägg om skönhet verkar vara väldigt uppskattade vilket känns otroligt kul. Jag älskar allt som har med skönhet att göra och provar mig fram. Varför inte då också passa på att ge tips.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?