Shoppa min stil

no products

Ny vecka, nya tag, nya möjligheter

Dagarna flyger förbi i ett svep och tack och lov känner jag mig mycket bättre, känns som att jag kan återgå till gymmet imorgon. Känner att jag behöver svettas och träna lite 🙂 

Känns skönt att inleda denna veckan med en ledig dag och den spendera jag med att rensa här hemma. För några dagar sen startade jag upp mega rensning här hemma men fått dela upp det då jag lätt blir trött och sen har jag även inte mått det bästa. Har rensat bort en hel del onödiga grejer och ska även möblera om i sovrummet och walk in för att få plats med lillkillens grejer. Jag vet att jag är lite tidig och han kommer inte förrän om 4 månader men tiden går ju så himla fort och allt tar ju dubbelt så långt tid att göra så lika bra att börja sakta. 

Hann även med en fika med min underbara höggravida Rasha idag, märktes att vi verkligen behövde en träff då vi i nästan 5 timmar satt och chitt chatta om allt möjligt 😀  

 

Nu blir det en kopp te med min andra halva innan det är dags för sängen. Trevlig kväll fina 

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 18 maj, 2015 / 11:24 e m

  Vilket härligt vardagsrum! 😀

  • anna
   Författare
   19 maj, 2015 / 10:32 f m

   Tack 🙂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?