Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
16   41
29   227
30   299
18   221
19   303

Nybliven fotbollsmamma

Nybliven fotbollsmamma.

Hej raringar.

Det här med aktiviteter för barn har varit en spännande period. Under en längre tid har vi låtit Matteo prova på lite olika aktiviteter för att hitta sin grej. Han har provat knatteskutt, dans, taekwondo och fotboll. Dom sporterna har han själv sagt att han har velat testa så vi har låtit honom. Men jag tror också att han är liten för vissa sporter för då var han runt 4 år. Så bara för att han testat dom just då och inte gillar så kommer vi inte utesluta dom.

Men nu har han hittat fotbollen som han gillar. Dock så är inte denna mamman riktigt rutinerad när det kommer till klädsel. Dom spelar fotbollen ute och kommer göra det lite till. Än så länge har vi haft tur med vädret men det är fortfarande kallt. Så jag måste tänka på att klä mig bättre nästa gång.

Idag blir det mys med killarna. Jag ska åka iväg med dom så dom får leka av sig. Men först blir det en sväng förbi affären för att handla lite grejer till Matteo. Han behöver strumpor till fotbollen, vantar och mössa. Får fråga i affären vad han behöver mer.

Önskar er en härlig helg.

Nybliven fotbollsmamma
Nybliven fotbollsmamma

Nybliven fotbollsmamma behöver tänka på sin klädsel till nästa gång.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?