Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Nyheter från Chanel

Nyheter från Chanel.

Igår var jag förbi fina Beatrice på Chanel i Malmö. När jag kom in i butiken så hade hon precis fått in några nyheter från Chanel. Jag är svag för allt som har med glow och highlighter att göra. Så det blev en foundation som smälter in i huden och ger en super fin glow. Blev också en highlighter som man kan använda i hela ansiktet. Beatrice testade båda produkter på mig i butiken och jag fastande för dom. Har inte hunnit testa dom hemma ännu men så fort jag gjort det kommer där en recension.

Innan jag köper sminkprodukter så brukar jag vilja testa dom på huden först. Sen ber jag alltid i kassan att få dom plomberade. Som Beatrice sa, när man kommer ut i dagsljus så kanske man inte får samma wow som i butiken. Det är inte alltid det enklaste när man köper smink, speciellt foundation eller concealer. Tycker man får en bättre uppfattning när man får prova produkterna innan. Det har hänt mig några gånger att jag bara testar den på handen och köper produkten. Men så är den inte lika bra när man väl tar den i ansiktet. 

Nyheter från Chanel​

Vackra Beatrice på Chanel i Malmö.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?