Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
27   127
45   266
62   371
22   283
44   340

Nyheter från Chanel

Nyheter från Chanel.

Igår var jag förbi fina Beatrice på Chanel i Malmö. När jag kom in i butiken så hade hon precis fått in några nyheter från Chanel. Jag är svag för allt som har med glow och highlighter att göra. Så det blev en foundation som smälter in i huden och ger en super fin glow. Blev också en highlighter som man kan använda i hela ansiktet. Beatrice testade båda produkter på mig i butiken och jag fastande för dom. Har inte hunnit testa dom hemma ännu men så fort jag gjort det kommer där en recension.

Innan jag köper sminkprodukter så brukar jag vilja testa dom på huden först. Sen ber jag alltid i kassan att få dom plomberade. Som Beatrice sa, när man kommer ut i dagsljus så kanske man inte får samma wow som i butiken. Det är inte alltid det enklaste när man köper smink, speciellt foundation eller concealer. Tycker man får en bättre uppfattning när man får prova produkterna innan. Det har hänt mig några gånger att jag bara testar den på handen och köper produkten. Men så är den inte lika bra när man väl tar den i ansiktet. 

Nyheter från Chanel​

Vackra Beatrice på Chanel i Malmö.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?