Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
15   140
19   188
37   354
12   263
32   292

Nytt år & Nya träningskläder

Nytt år & Nya träningskläder.

Snart är det nytt år och det brukar väl alltid bli så att man kör nya tag. Man brukat ofta lägga upp ett träningsschema. Varför inte unna dig fina träningskläder!

Jag personligen tycker det är mycket roligare att komma igång med träningen när man har nya träningskläder. Vanligtvis kör jag alltid svarta träningskläder men denna gången ville jag ha lite mer färg. Ska inte ljuga, blev ett par svarta också men dessa blommiga ser trevligare ut på foto. Som ni säkert vet så har Hunkemöller förutom super snygga underkläder även fina träningskläder.

För mig är det viktigt med fina träningskläder. Bara för att man ska till träningen behöver man inte ha trasor på sig. Jag har verkligen slitit ut mina träningskläder så nya träningskläder passar perfekt.

Hur fina är inte dessa blommiga träningskläder, ni hittar träningstightsen här som just nu är på rea för 200:-. Super bra pris. Sport-bh som just nu kostar 125:-

Nytt år & Nya träningskläder, varför inte?

Nytt år & Nya träningskläder

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?