Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Östra Torns 4H- gård

Östra Torns 4H- gård.

Hej raringar.

Vilken otroligt mysig lördag jag haft med min lilla kille. Vi började alla morgonen med en promenad i den fantastiska naturen. Sen släppte vi av mannen på jobb och åkte över till Östra Torns 4H- gård i Lund där vi fick sällskap av Linda och Alex. Dom hade nämligen också kvalitetslördag med sina killar och det blev helt perfekt att mötas upp och låta killarna leka.

Efteråt passade vi på att åka hem till mormor och morfar för middag. Jag var dessutom helt slut och däckade i soffan.

En super mysig lördag och helt underbart att se hur kul Matteo hade på gården. Perfekt ställe och aktivitet som man kan hitta på med barn. Bor man i Malmö så finns det en 4H- gård på Almvik, men den var stängd igår. Det är helt gratis att besöka och vissa av djuren springer fritt på gården. Verkligen jätte mysigt. Idag hade stället bara öppet mellan 10-12 så det gäller att kolla upp öppettiderna för att besöka djuren i stallet också.

Östra Torns 4H- gårdÖstra Torns 4H- gårdÖstra Torns 4H- gårdÖstra Torns 4H- gårdÖstra Torns 4H- gårdÖstra Torns 4H- gårdÖstra Torns 4H- gårdÖstra Torns 4H- gårdÖstra Torns 4H- gårdÖstra Torns 4H- gård

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?