Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   128
38   266
30   333
41   293
32   356

Överraskning – Marias Möhippa

Överraskning – Marias Möhippa

I sommar så gifter Maria sig och jag och den andra brudtärnan Mina har planerat Marias möhippa i några månader nu. Men däremot har Pandemin satt käppar i hjulen för oss men trots det så lyckade vi styra ihop en helt fantastisk möhippa. Men Maria är en otroligt enkel människa vilket har gjort att man kunnat planera möhippan utan stress.

Vi började med att överraska Maria hemma hos henne. Jag hade planerat en girls kväll med henne för att hon inte skulle boka upp något och under dagen skulle hon följa med mig på ett ärende. Vi passade på att skåla och äta lunch.

Överraskning – Marias Möhippa
Överraskning - Maria Möhippa

Efter maten åkte vi till bästa Elma på Urban Dance Warehouse för att dansa i högklackat. Alltså wow så kul vi hade. Så svettig man blev och vilket träningspass. Jag och Maria kommer definitivt komma tillbaka till Elma och ta flera danskurser hos henne.

Överraskning - Maria Möhippa

Efter dansen åkte vi till hotell More där vi hade bokat två sviter. Vi hade lite plockmat med smått och gott och en massa bubbel. Blev en super härlig kväll med massor av skratt, dans och trevligaste sällskap. Det var otroligt kul att planera Marias möhippa tillsammans med Mina, vilket teamwork vi är. Nu är vi redo för bröllopet.

Brudtärnorna ❤️

Vilken oförglömlig dag. Så himla kul och vilket härligt gäng med tjejer. Jag lyckades även spola ner mina bilnycklar i toalettstolen men mer om det i ett annat inlägg.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?