Shoppa min stil

no products

Paket från Babyland 

I förra veckan fick jag dom sista grejerna som jag beställt till lillkillen, jag har beställt alla grejer från Babyland så himla smidigt och dessutom har dom allt. Har varit så himla smidigt att kunna beställa allt från en hemsida och sedan få grejerna typ 2 dagar efter. Super bra service och snabb leverans som vanligt. 

Innan jag hitta Babyland så gick jag runt i babybutiker i Malmö för att hitta dom grejerna vi behövde, för det första var servicen usel och för det andra så fanns inte alla grejer. Tack till Babyland som har precis allt vad jag behöver 😀 

Här är en sneak peak på min beställning, så fort jag fått upp allt kommer där fler inlägg. 

   

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?