Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Påskdagen 2020

Påskdagen 2020

Sitter i soffan med Netflix och en kopp kaffe. Jag kan dricka en kopp kaffe såhär sent och sen slockna, inga problem. Är jag trött så däckar jag, spelar ingen roll hur mycket kaffe jag druckit. Men nu sover barnen sen en halvtimme tillbaka. Matteo har varit helt hyperaktiv av all godis idag.

Idag var vi hemma hos mina föräldrar på påskmiddag. Det är en tradition sen långt tillbaka. Eftersom ”vi” är katoliker så firar vi påsk på påskdagen. Jag och mannen är inte troende men vi älskar traditionen och alla dessa högtider. Det är liksom en mysig stund med hela familjen. Mamma och pappa gör riktig balkanmat så man rullar i princip hem. Imorgon ska vi till svärföräldrarna på påskmiddag.

Igår kväll efter att vi hade kommit hem ringde min syster och fråga om Matteo ville sova över hos mormor och morfar. Han blev så lycklig och skuttade av luckan. Så syrran kom och hämtade honom så han skulle få mysa hos mormor och morfar. Man märker att han älskar och behöver den uppmärksamheten där det bara är han.

Bilder.

Bjuder på lite bilder från Påskdagen 2020. Tanken var att jag skulle åka ner till Kroatien med killarna nu i påsk, men med tanken på allt så blev det inget. Som tur är hann vi heller inte åka ner annars hade vi suttit i karantän där nere och inte kunnat lämna landet.

Hoppas att ni haft en mysig påsk.

Påskdagen 2020​
Påskdagen 2020​
Påskdagen 2020​
Påskdagen 2020​
Den här stora killen kan man knappt få något foto med, man måste muta honom. Än så länge funkar godis.
Följ:

1 kommentar

  1. 13 april, 2020 / 9:39 f m

    Ta hand om er.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?