Shoppa min stil

no products

Pasta Carbonara på menyn

Hallo darlings
Hinner knappt med bloggen idag. Har precis kommit hem, var nere en snabbis för att handla ingredienser till pasta carbonara. Eller med andra ord om jag ska vara ärlig så ville jag köpa färdigt pulver som man bara blandar men tyvärr fanns inte det på Willys så nu måste jag göra hela själv 😀 Inte riktigt vad jag tänkt, försökte underlätta för mig själv men ibland funkar inge det.

Vikkan kommer vilken minut som helst och vi ska sitta och pyssla med lite grejer. Mot kvällen kommer tjejerna över 😀 Har dessutom städhjälp hemma som underlättar en hel del 😀 Får vi se om hon lyckas imponera på denna städfreak som mig 😉 Nä nu måste jag passa maten.

Trevlig fredag 🙂

(null)

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?