Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
2   42
30   203
17   204
26   250
29   253

Perfekt ansiktsbehandling för gravida

Perfekt ansiktsbehandling för gravida i samarbete med Kräm Hudvårdsstudio.

Nu var det verkligen ett tag sen jag besökt Kräm Hudvårdsstudio och det var verkligen dags. Man kommer alltid på att man måste göra något med huden när det uppstår något problem. I mitt fall så fick jag en del utslag pga. graviditeten och alla hormoner. Jag använder bra produkter men ibland behöver man den där extra boosten till huden.

Ansiktsbehandling för gravida.

Igår gjorde jag en behandling anpassad för gravida, Hydra Peeling Dermabrasion. Många gravida tror att man inte får göra några behandlingar under sin graviditet och det stämmer inte helt och hållet. Detsamma gäller amningen. Pratade med Terese om just detta ämne igår. Det viktigaste är att man går till en utbildad hudterapeut som har koll på vilka behandlingar du som gravid får göra och varför. När man är gravid så är huden mer känslig för vissa kraftigare behandlingar. Det som är väldigt viktigt kring hudvård och graviditet, är bland annat att man använder återfuktande produkter och är supernoga med UV-skydd. Som gravid har man väldigt lätt att få pigmentfläckar.

Hormonförändringar.

Under min förra graviditet fick jag extremt mycket problem med min hud. När jag började amma fick jag nämligen Perioral Dermatit och hade det jätte jobbigt. Detta kan man även få under puberteten. Ni kan läsa mer om hur jag behandlade Perioral Dermatit hos Kräm Hudvårdsstudio.

Som jag skrev tidigare så gjorde Terese en behandling om heter Hydra Peeling Dermabrasion. En behandling för lite känsligare hud och som ger otroligt mycket fukt. Detta är en målinriktad behandling från Guinot. Jag har några enstaka produkter från Guinot som är helt fantastiska.

En exfolierande specialbehandling för den känsligare huden. Naturliga cellulosapartiklar i kombination med enzymer tar bort döda hudceller och verkar stimulerande på hudens nybildning. Huden får ny lyster och jämnare hudton. Den avslutande ansiktsmasken är närande och har stärkande effekt på hudbarriären.

Under hela mars 2019 får mina läsare 100:- rabatt på en valfri behandling över 795:-, uppge Annasblogg vid bokning (bokar du via hemsidan så skriv in Annasblogg under övriga kommentarer). Ni hittar Kräm Hudvårdsstudio i Malmö precis bredvid Sant Petri Kyrkan,

 

Som avslutning får man en helt fantastisk ansiktsmask som har en stärkande effekt på hudbarriären. Jag hade extremt torra partier i pannan och jag kunde knappt sminka mig för allt la sig i det torra. Huden liksom flagna av i pannan.

Perfekt ansiktsbehandling för gravidaPerfekt ansiktsbehandling för gravidaPerfekt ansiktsbehandling för gravida

Före och efter ansiktsbehandling. Jag hade extremt torra partier i pannan som ni kan se på bilden ovan.Perfekt ansiktsbehandling för gravida 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?