Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
12   74
103   342
18   253
51   363
31   314

Perfekta röda läppar

Perfekta röda läppar.

Hej raringar.

Idag fick vi en härlig sovmorgon men eftersom lillen gröt i flera timmar i natt så jämna det ut sig. För övrigt sover han hela nätter men dom senaste nätterna har han haft ont i magen så jag måste kolla över hans välling.

Igår kväll lämnade vi barnen och passade på att gå ut på date. Den blev en snabb date men ändå lite egentid. Sen stannade Matteo och sov över hos farmor och farfar. Valentino hämtad vi hos mormor och morfar. Känns som att han är alldeles för lite att sova över. Men vi var hemma strax innan 23.00. Då tänker man att egentid i soffan är perfekt men jag var så trött att jag somna direkt. Tycker det är så märkligt att när jag väl är ledig dagen efter så somnar jag tidigt. Men när jag väl ska jobba dagen efter så kan jag sitta uppe hur länge som helst.

Gårdagens date night outfit blev nyanser av rött. Tyvärr så har det röda läppstiftet helt utgått från sortimentet. Men lovar att återkomma med en perfekt röd färg som finns att få tag på.

Perfekta röda läppar ​
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?