Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Philips Steam&Go Plus

Philips Steam&Go Plus i samarbete med Philips.

Jag har varit på jakt efter en Steamer som jag kan ha i min Walk In Closet och en som jag kan ha med när jag reser. Philips Steam&Go Plus är den perfekta steamern att ha med när man reser. Den passar perfekt hemma också eftersom den knappt tar någon plats. Vattenbehållaren håller en hel outfit innan man får fylla på den.

Det bästa med Steam&Go plus steamer är att den också fräschar upp kläderna. Älskar att man kan använda den till mer ömtåliga kläder. Jag som går i kavaj mycket tycker det är helt perfekt. Tack vare den uppvärmande steamerplattan kan man pressa steamern direkt mot plagget och lättare få bort skrynklor.

Jag har varit iväg på konferens i två dagar och har passat på att inviga den under resan. Super smidigt. En steamer borde finnas i alla hem.

Philips Steam&Go Plus finns hos flertal olika återförsäljare och ligger prismässigt runt 999:-. Philips Steam&Go PlusPhilips Steam&Go PlusPhilips Steam&Go Plus

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?