Shoppa min stil

no products

Pizza på Vapiano

Idag var det ju sjukt fint väder och både jag och mannen kände att vi behövde komma ut. Han var så himla sugen på pizza och jag passade på att joina, så vi passade på att åka till Vapiano och äta pizza. Måste säga att deras pizza är riktigt god och inte alls sådär fettig. 

Shopping var inget allternativ idag så istället åkte vi hem på fika till min mamma. Hon tog fram foto från när jag var liten och vi satt och kolla på foto. Älskar att bara sitta och kolla på foto och minnas vissa stunder i ens liv. Det är ju så kul att kolla på foto både på min och mannen och föreställa någorlunda hur vår son kommer att se ut. Vilken överraskning och som vi längtar efter vår lilla kille 😀  

   

Nu blir det avkoppling och mellanmål, imorgon är det tillbaka till verkligheten och jag har en hel del grejer att fixa. Pappersarbete och massa mail att svara på 😀 

 

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 14 maj, 2015 / 9:35 e m

  Men va sugen jag blev på pizza nu 🙁

  • anna
   Författare
   18 maj, 2015 / 9:01 e m

   Haha ja man blir sugen när man ser bilder 😀

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?