Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Plagg utanför min comfort zone!

Ett plagg som är helt utanför min comfort zone är en body, eller det var vad jag trodde. Jag älskar body och när jag ser det på andra så tycker jag att det är så otroligt snyggt. Men så bestämde jag mig för någon vecka sen att testa en. Har kikat på en från Bubbleroom, men som jag känt mig så osäker på. Inte för att den inte är fin men för att jag tänkte att den kanske inte passar min kropp. När denna tanken slog mig så bestämde jag mig där och då att sluta tänka så. Vadå passar inte min kropp?! Sålänge den sitter snyggt så varför inte. Så det blev ett plagg utanför min comfort zone och jag älskar den.

Så den här urläckra bodyn kommer från Bubbleroom och finns HÄR för 399:-. Man kan styla den precis som man själv önskar. Jag valde en mer elegant look med en tvist.

Med koden ANNAM får ni 10% på allt hos Bubbleroom. Gäller även nedsatta varit.

Plagg utanför min comfort zone! ​
Plagg utanför min comfort zone! ​
Plagg utanför min comfort zone! ​
Följ:

2 Kommentarer

 1. 15 november, 2020 / 10:05 e m

  Den är fin på dig och bodyn är fin. Jag känner mig inte heller bekväm dock i body =D

  • Anna
   Författare
   16 november, 2020 / 10:42 e m

   Tack snälla 😀 Tror egentligen det mest sitter i huvudet.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?