Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
25   156
48   236
26   278
22   289
29   311

Planen för idag

Planen för idag.

Hej raringar.

Igår kom jag hem rätt sent och kom i säng ännu senare. Så jag känner mig rätt så trött idag men det är sol ute så man piggnar till så fort man kommer ut. Alltså det är riktigt fint vårväder ute. Vi är dessutom barnfria och lillen ska sova hos svärföräldrarna. Jag ska ut på after work med fina Maria. Vi har inte setts på ett bra tag så vi har en hel del att snacka om. Ser fram emot vår träff.

Får passa på att önska er en härlig fredag.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?