Shoppa min stil

no products

Planering för denna veckan

Planering för denna veckan.

Hej raringar

Sitter vid datorn och passar på att få lite jobb gjort. En intensiv jobb vecka väntar och full rulle med andra ord. På onsdag ska jag även fixa håret och gud vad jag har längtat. Jag skulle egentligen fixat det för två veckor sen men fick avboka pga jobb. Så den lyxen ser jag fram emot. Ska även försöka få in en date med fina Maria. 

Idag efter jobb åkte jag direkt och fixade naglarna och sen raka vägen till gymmet. Så otroligt skönt att ha gymmet nära, speciellt när man har bråttom.

Till middag blev det vår andra rätt från Hello Fresh. Kika på mitt tidigare inlägg HÄR. Otroligt god rätt och helt perfekt för oss som är i farten.

Planering för denna veckan
Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 1 juni, 2020 / 8:14 f m

    Vilken snygg tallrik, gillar verkligen den 🙂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?