Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

POLO RALPH LAUREN TRENCHCOAT 50% rea

Just nu agerar jag personal shopper åt en kollega till mig. Hon köpte nämligen Ralph Lauren väskan som jag tipsa om. Och nu vill jag tipsa både er och henne om denna super läckra trenchcoat från Ralph Lauren (-adlink) som är på 50% just nu. Nedsatt från 3795:- till 1895:- , klicka här (-adlink) eller på bilden nedan så kommer ni till produkten

Trenchcoat är ett tidlöst plagg som aldrig går ur modet, investerar man i en snygg trenchcoat så kommer man alltid kunna ha den. Själv är jag riktigt sugen på trenchcoat från Burberry 🙂 Men det blir ett annat inlägg. Så äger ni ingen trenchcoat så är det dags att köpa en. Jag råka veta att min kollega inte har en 😉

Polo Ralph Lauren Trenchcoat - coastal beige Polo Ralph Lauren Trenchcoat - coastal beige Polo Ralph Lauren Trenchcoat - coastal beige Polo Ralph Lauren Trenchcoat - coastal beige

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?