Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
28   138
45   266
62   371
22   283
44   340

Positiva resultat för COVID 19

Positiva resultat för COVID 19

God morgon raringar

Igår kväll fick mina föräldrar provsvaren att dom testat positivt för COVID 19. Så just nu sitter vi alla i karantän. Jag har beställt test till mig för att testa mig. Varken jag eller barnen har haft någon typ av symptom. Däremot kände jag i natt att jag frös otroligt mycket och svettades under natten. Så jag känner mig lite svag i kroppen och har lite ont i skelettet. Tydligen testar man inte barn under 6 år i Skåne. Så jag hoppas att barnen haft en mild variant och att kroppen tagit hand om det. Men vi pratade med läkaren igår och fick rekommendationen att hålla oss i karantän i 7 dagar om jag har positiva resultat för Covid 19 tror jag det blir lite längre men är osäker. Jag har beställt ett test. Så syrran ska åka och hämta ut den så vi kan lämna in den direkt.

Vi anade verkligen inte att mina föräldrar har Corona. Men å andra sidan så jobbar mamma inom vården. Hon har varit extremt försiktig. Men sen vet man inte heller. Båda mina föräldrar mår mycket bättre nu och jag hoppas att det håller i sig.

Det är verkligen inget att skoja om. Som läkaren sa, vi som är friska och unga kommer fixa det och vår kropp klarar det. Men det är dom äldre och riskgrupperna som är i fara. Så himla viktigt att faktiskt vara försiktiga och känner man sig minsta lilla sjuk så ska man stanna hemma och ta ett test. Det kan börja som en liten snuva.

Sen det blev strängare restriktioner så har jag hållit mig hemma för det mesta. Vissa undantagsfall. Men exempelvis, gymmet har jag inte alls gått till, restaurang besök och annat. Jag gjorde ett undantag under min födelsedag men var extremt försiktig. Samtidigt så måste dom som kan försöka stötta butiker och restauranger på bästa möjliga sätt utan att utsätta någon för risk.

Positiva resultat för COVID 19
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?