Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
32   231
26   281
30   219
39   285
72   470

Positivt Covid 19 resultat.

Positivt Covid 19 resultat.

Igår fick jag mitt provsvar som visar att jag har Covid 19. Jag blev inte förvånad med tanken på att mina föräldrar har det. Så det var bara en tidsfråga innan jag och barnen skulle få det. Men som tur är så har vi alla lindriga symptom.

COVID 19 symtom

Mina föräldrar hade egentligen vanlig influensa symptom utan feber i helgen. Jag fick min första symptom i måndags, det kittlade i halsen och jag trodde det var för att jag hade druckit mycket kaffe. På kvällen kände jag att jag fick lite ont i skelettet och svag men jag tänkte att det var för att jag hade varit med barnen och kände mig utmattad. På natten hade jag frossa och dagen efter kände jag mig svag och trött. Dock ingen feber eller ont i halsen alls.

Matteo har ingen symtom alla och mår hur bra som helst. Valentino hade lite feber i förgår och diarré. Men det känns ändå som att vi alla haft lindriga symtom med tanken på allt man hör och läser. I måndags fick mamma veta att hennes kusin sätt i Corona. Han hade för 10 år sen fått njurtransplantation och var i riskgrupp, så han fick lunginflammation i samband med Corona så hans organ sluta fungera och han avled. Så denna jävla sjukdom regerar så olika på folk.

Mina föräldrar speciellt mamma är i riskgruppen så jag är glad att jag var här och kunde hålla koll på henne och hjälpa henne det jag själv kunnat hjälpa med. Mamma kan också få panik så när hon väl fick resultatet så blev hon extremt stressad så jag fick lugna henne. Hon är fortfarande svag och jätte trött, så hon vilar mycket.

Så just nu är i karantän och har varit det hela veckan. Jag väntar på att sjuksköterskan ska ringa mig så jag kan ställa alla frågor. Jag vet att man ska bara hemma i 7 dagar från det att man får symptom samt 48 timmar symtomfritt. Efter det ska man fortfarande hålla avstånd precis som vanligt.

Det är först idag som jag vaknade utan lukt och smaksinne. Mina föräldrar har inte alls upplevt det. Men sjukt konstig känsla med tanken på att jag jag väldigt bra luktsinne. Det la jag märke till när jag inte kände att Valentino hade bajsat imorse.

Positivt Covid 19 resultat.

Positivt Covid 19 resultat.
Följ:

2 Kommentarer

 1. 12 december, 2020 / 2:31 e m

  Krya på dig! Hoppas att du snart mår bättre.

  • Anna
   Författare
   13 december, 2020 / 3:03 e m

   Tack snälla fina du ? Jag och barnen mår bra, hoppas mamma blir bättre snart.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?