Shoppa min stil

no products

Positivt eller negativt Covid 19 antikroppstest?

Positivt eller negativt Covid 19 antikroppstest?

Hej raringar.

I veckan var jag iväg och gjorde ett Covid 19 antikroppstest. I detta test tar man blodprov för att se om man haft covid 19. Det tar några dagar och efter 2 dagar fick jag mina provsvar skickade. Testet bokat du via 1177 sjukvårdsguiden och det är även där man får sina provresultat. Mitt test va negativt och jag är inte heller förvånad då jag inte varit sjukt. Men å andra sidan så finns det folk som haft Corona utan att känna av symptomen. Sen vet jag att antikroppstestet inte är någon garanti eftersom man tydligen kan få Corona flera gånger. Testet kostar 200:- att göra.

Men nog om Corona, hoppas hoppas vi är påväg mot bättre tider. Vet inte längre vad jag ska tro.

Ta hand om varandra.

Kram

Positivt eller negativt Covid 19 antikroppstest? ​
Knäppte denna bilden i helgen när jag var ute med mina killar. Tycker den är så oroligt fin.
Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 6 november, 2020 / 8:00 e m

    Jag var och tog covidtest idag istället för vi har hostat denna veckan och haft feber, får se vad det visar då

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?