Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
5   77
37   248
18   202
24   294
34   300

Poze Hair

      Poze Hair

Jag själv har tjockt hår men för de allra flesta kvinnor så är det inte en självklarhet att kunna ha långt jag fylligt hår. Därför är det bra när det finns alternativ och att om man vill ha tjockt och fylligt hår så kan man faktiskt göra något åt det. Därför vill jag passa på att tipsa om Poze Hair. Pose Hair är en Webshop som säljer det mesta du behöver inom hair extensions och hårförlängning där ingenting är omöjligt. Med hjälp av modern tekning så satsar dom på resultat och både känns och ser magisk ut. Dom har ett eget team som bestående av frisörer, forskare och hantverkare. Därav kan dom satsa på teknik och forskning för att utveckla bra produkter. Jag tycker också det är bra att där finns olika typer av löshår som gör det smidigt för fler att använda och ger en bredare kundkrets. 

Hair Extension

Hair Extensions är det internationella samlingsnamnet på löshår och hårförlängning och innefattar samtliga produkter. Det finns en rad olika Hair extensions att välja mellan och för att just du ska hitta rätt så är det bra att vara påläst.

Hos Poze Hair hittar du bland annat succéprodukten Clip & Go / Clip On, Tape Hair Extensions, Hair Weft, Keratin Extensions och Magic Tip. Är du osäker och behöver råd så kan du alltid maila för att få tips. Det är även smidigt att kunna se hur man använder löshåret och det finns bra instruktioner på hemsidan för varje produkt. Finns även ett antal olika färger att välja mellan.

Lyxiga hårprodukter

Hos Poze Hair hittar du även hårvårdsprodukter som är anpassade för alla typer av löshår. Fördelen enligt hemsidan är att eftersom det är deras egna team som utvecklat produkterna. Så kan man utesluta problem som orsakas av ingredienser i hårprodukter som kan skada eller påverka ett löshår.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?