Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
20   144
59   335
35   268
21   228
24   258

Premiärtur på stan.

Premiärtur på stan.

Hej raringar.

Ligger i sängen med benen i högläge. Har aldrig någonsin haft så svullna ben som efter kejsarsnittet. Enligt läkaren är det vanligt och kommer försvinna snart. Men ska ringa KK imorgon och bara dubbelkolla då det inte försvunnit på 4 dagar. Vilken tur att det inte är vinter, hade inte kunnat ta på mig några skor.

Idag blev det en premiärtur till stan för att möta upp Maria. Vi träffades på Hansa och tog en sallad och sen efter satte vi oss på ett annat ställe och jag tog en kaffe och Maria tog vin. Vad jag längtar efter att kunna dricka vin och bubbel. Snart snart, går fortfarande på Alvedon så får nog vänta lite. Sen kommer jag att pumpa för att kunna ta ett glas bubbel och fira.

Valentino trivdes otroligt bra hos Maria och somnade direkt. Han skötte sig dessutom riktigt bra under fikan. Började gråta när han skulle ha mat och sen somna han om direkt.

Nu ska jag passa på att sova medan Valentino sover. Han lär väcka mig snart och vilja äta så bäst att få den lilla sömnen. Hoppas att denna natten blir lite bättre och att kudden funkar bra och att han vill sova i sin egen säng.

God Natt raringar

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?