Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
10   84
23   180
25   250
105   410
19   260

Present på Alla Hjärtans Dag

Reklam för Upplevelse.com

Ingen kan ha missat att det snart är alla hjärtans dag eller Valentines day som det också heter. Man kan faktiskt ”fira” den dagen på alla möjliga sätt. Dessutom är det ännu en speciell dag för oss då vår lilla Valentino har namnsdag då. Så jag gillar mer att kalla dagen, Valentines day. Jag tänkte jag skulle överraska killarna med något spännande. Kan självklart inte avslöja det här men ni kommer få veta det.

Upplevelse.com så kan du fira din älskling antingen genom att överraska med en romantisk getaway, en lyxig middag eller någon annan spännande upplevelse. En Alla hjärtans dag present behöver inte vara en materiell grej utan kan faktiskt vara en upplevelse också. Eller varför inte både också, det ena behöver inte utesluta det andra. Man behöver liksom inte överdriva. Det kan vara något litet man köper men med en tanke bakom. Samma sak när det kommer till en upplevelse. Gör något som ni kanske vanligtvis inte brukar göra. 

Alla Hjärtans dag present.

Jag tyckte att en luftballong tur för två lät väldigt spännande. Det är en sådan grej som jag vet att mannen hade älskat. Jag är väldigt höjdrädd men skulle nog tycka att en luftballong tur skulle vara spännande. Eller jag kanske hade fått ta något glas bubbel innan för att slappna av. Men det skulle helt klart vara en upplevelse man aldrig glömmer. 

Eller varför inte hyra en helt egen relax avdelning. Så himla skönt att bara koppla av i ett varmt bubbelbad, dricka champagne och bara umgås. Och barnfria dessutom, detta hade varit något vi verkligen hade behövt. Välbehövlig egentid följt av avkoppling och bubbel. Slår aldrig fel.

Som ni ser så finns det en massa olika spännande upplevelser man kan hitta på tillsammans. Var lite kreativ och överraska din älskling. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?