Shoppa min stil

Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
11   116
17   188
11   159
7   196
6   157

Prisvärda möbler online

I samarbete med klubbkompis.se

Jag har nu länge varit ute efter en matta till vardagsrummet och håller fortfarande på att leta. Hittade en sida som erbjuder billiga möbler online, där dom även säljer mattor. Vi har ju en grå soffa och ett glasbord så snyggast hade varit en ljusgrå matta. Har även tänkt mig en matta i laxfärg eller puderrosa men det verkar inte vara det enklaste att hitta. Den ska helst vara enfärgad men skulle jag hitta mönster som jag gillar så är jag öppen för förslag.

Tycker det här med att hitta matta till hemmet har varit ett av de svåraste köpen. Vi har inte haft en matta på två år eftersom jag inte hittat den rätta mattan.

Mattan som finns på bilden nedan gillar jag till lillens rum. Vi har väldigt mycket grått och vitt i hans rum med en klick av ljusblått. Jag är inte riktigt förtjust i barnmattor med en massa grejer på utan gillar stilrent. Men det ska såklart kännas som ett barnrum och det gör det.

Däremot så hitta jag ett avlastningsbord som jag sneglat på länge. Perfekt att ha i hallen med en spegel på och en lampa. Just nu har jag en byrå i hallen som jag skulle vilja byta ut. Jag älskar marmor och hade jag fått välja så hade vi haft nästan allt i marmor.

På hemsidan kan man hitta billiga möbler för alla rum även utomhus. Behöver man inredningsdetaljer eller lampor så finns det också. Jag älskar känslan att kunna sitta på datorn och inspireras utan att behöva springa runt i flera butiker.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?