Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
12   110
36   221
26   280
10   219
13   197

Profhilo behandling i Malmö

Reklam för Klinik Wiking.

Jag har under några år gott till Cecilia Wiking på Klink Wiking men med viss uppehåll på grund av graviditet och amning. Jag gör inte fillers eller någon typ av behandling som man inte rekommendera under tiden jag är gravid eller ammar.

Kom till Cecilia första gången för ca 4,5 år sen för att fixa konturen runt mina läppar. Nu har Klinik Wiking också fått tillskott av Daniella. Både Cecilia och Daniella är utbildade sjuksköterskor med lång erfarenhet. Cecilia utbildar dessutom andra läkare och sjuksköterskor inom fillers. Jag känner mig otroligt trygg med Cecilia, dessutom är jag sjukt rädd för sprutor och Cecilia är verkligen proffsig och duktig på det hon gör.

Profhilo behandling i Malmö.

Men nu till min senare behandling. Nämligen Profhilo. Profhilo är ett hudföryngrande medel som man sprutar in i kinden. Det är 5 punkter som man sprintar in i vardera kind. Ni kan läsa mer om Vad är Profhilo i mitt tidigare inlägg.

För att få den bästa effekten rekommenderar man två behandlingar. Efter första behandlingen så väntar man 4 veckor innan man gör nästa behandling. Jag har gjort två behandlingar för att få bästa möjliga resultat.

Fråga kommer säker att dyka upp och trots att jag nämnt det i tidigare inlägg så gör jag det här med. Gör det ont? Ja det känns lite extra på vissa ställen. Allt handlar om vilken smärttröskel man har. Min är jäkligt låg så jag måste ha bedövning.

Min hud är fin och jag är också extremt noga med att ta hand om min hud, både inifrån och ut. Som ni ser på före och efter bilden nedan så ser man en skillnad i glow men också hur huden blivit slätare. Jag kunde redan dagen efter se en skillnad på min hud. I mitt fall så hade det räckt med en behandling. Och där kan man själv känna efter hur huden känns efter den första behandlingen. På bilden nedan är det efter en behandling. Allt handlar om hur din hud är från allra första början.

Profhilo

Jag kommer defensivt att göra Profhilo längre fram när det börjar släppa. Tycker man får en härlig glow samtidigt som jag får en slätare hud, detta glow får jag inte riktigt med botox.

Jag personligen tror också på att man måste underhålla huden. Det är dyra behandlingar och det gäller att underhålla huden mellan behandlingarna man gör. Sen ser vi säkert alla olika på hur man underhåller huden mellan behandlingarna. Men i mitt fall så är jag extremt noga med allt som har med huden att göra. Jag är en riktig beauty junky som älskar allt som har med skönhet och hud att göra. Tycker det är otroligt roligt.

Profhilo behandling i Malmö
Det är 4 veckor mellan bilderna. Här har jag gjort en behandling av Profhilo. Man ser hur slät min hud är samt att jag har ett fint glow. Jag tog även Profhilo i halsen men bilderna blev lite dåliga. Då huden är lite slappare kring halsen så tycker jag att man ser en stor skillnad efter två behandlingar.
Profhilo behandling i Malmö
Såhär ser min hud ut efter den andra behandlingen. Slät och fin i huden. Och som jag skrev tidigare så har jag väldigt fin hud då jag är extremt noga med min hud.

En behandling av Profhilo á 2 ml kostar 4000:- och känner man att man vill ha 2 behandlingar så kostar det 6500:- med 4 ml. Man får alltså rabatt om man kör 2 behandlingar. Läs mer om Profhilo HÄR. Dessutom får alla nya kunder via min blogg 15% rabatt på valfri första behandlingen hos Klinik Wiking om man uppger min blogg.

Följ:

2 Kommentarer

 1. 1 maj, 2020 / 10:52 f m

  På de två första bilderna ser det ut som att du har olika färg på puder. Kanske är ljuset. Men den tredje bilden ger ju verkligen en bra uppfattning av slätheten. Kanonbra ju!

  • Anna
   Författare
   3 maj, 2020 / 5:16 e m

   Jag tror att det är ljuset som är så, vi försökte ta bilden i samma vinkel och ljus. Ibland är det lite svårt att få en rättvis bild. Puder har Cecilia torkat av det är därför jag ser lite fläckig ut lite längre upp 🙈

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?