Shoppa min stil

Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
14   220
5   243
6   325
13   310
18   350

Puderrosa bekväma pumps

Puderrosa bekväma pumps.

I veckan kom mina puderrosa pumps som jag beställde från Members (adlink) för några dagar sen. Dom fanns även i ljusgrått så jag klickade även dom för att se vilken färg det blir. Men tror jag blev kär i båda två. Dom är ju så himla sköna.

Ni hittar dom ljusrosa pumpsen HÄR (adlink). Dom gråa är tyvärr helt slut men där finns andra modeller. Jag har pumpsen i den lägre klacken på 7 cm samt dom öppna sandalerna. Måste säga att det är en av dom bekvämaste skorna jag någonsin haft. Ni hittar dom andra modellerna HÄR(adlink) eller klicka på någon av bilderna nedan. Ni söker på märket Femme Sthlm.

Använd koden FS19 så har ni fri frakt på ordrar över 300:-.

Puderrosa bekväma pumpsPuderrosa bekväma pumpsPuderrosa bekväma pumps

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?