Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Puderrosa slingbacks

På bilden nedan bör jag puderrosa slingbacks. Tyvärr är dessa helt slut för dom har några år på nacken. Jag är väldigt sparsam med mina skor och tar hand om dom. Vilket gör att dom håller mycket längre. 

 Men jag har hittat likande för 199:- till er – HÄR – (klick). Finns även i svarta. Det är däremot inte läder men det kanske inte gör något. Har själv några skor som inte är läder som jag köpt på Zara.

Puderrosa slingbacks
Puderrosa slingbacks ​
Här är dom puderrosa slingbacks som liknar mina för endast 199:- . Klicka HÄR så kommer ni till dom. Jag tycker att den puderrosa färgen är så klassisk och funkar året om.

Med snygga skor kan piffa upp vilken outfit du önskar. Skor gör så otroligt mycket. Som på bilden ovan, vad snygga skor och en ljus kavaj kan göra för en hel look. Elegant, klassiskt och tidlöst.

Klicka HÄR så kommer ni till en sida på min blogg där jag tipsar om mina favoriter. Både sådana som jag själv har men också en massa andra godbitar. Fyller på den lite då och då. 

Här är dom i svart. Klacken ser lagom hög ut. Man kan både styla dom till klänning men också super snyggt till jeans och t-shirt. Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?